BEKO SELECTIVE LINE 8KG TYPE: WTV8734XSO

StainExpert™

Officiële partner van… modderige shorts en shirts met wijnvlekken

Modderige voetbalshorts of een wit overhemd vol met rode wijn… Dankzij Beko’s StainExpert™-technologie kun je zorgeloos van je hobby’s, sport of andere dingen genieten. De Beko StainExpert™, gebaseerd op de ProSmart™ Inverter-technologie, biedt verschillende wastemperaturen, een reeks wastijden en speciale inweekfasen om de optimale omstandigheden te leveren voor het verwijderen van 24 verschillende soorten vlekken*. Vooruit, maak gerust die tackle of laat de wijn rijkelijk vloeien. Je hebt Beko StainExpert™ aan jouw kant. * Getest door onafhankelijke laboratoria.

beko

WoolMark®

Dat is grappig. Je herinnert je niet dat je de wollen sweater van je 7-jarig nichtje in de wasmachine had gestopt. Oh, wacht even, het is je eigen sweater, maar onherkenbaar gekrompen. Wij weten hoe dat voelt. Gelukkig zijn de wasmachines van Beko voorzien van het WoolMark® Handwash Safe Care-certificaat voor hun wolprogramma. Daardoor kunnen ze al je wollen kleren behandelen met de zorg die ze verdienen. De wasmachines van Beko, die zijn voorzien van de ProSmart™ Inverter-technologie, dragen ook het WoolMark® Apparel zorgcertificaat. Dit betekent dat zij zelfs je meest dierbare wollen kledingstukken die met de hand gewassen moeten worden, met uiterste zorg behandelen. Laat die arme sweater de laatste zijn die je op deze manier verliest.

beko

Xpress Super Short (’14)

Kun je niet wachten om dat nieuwe kledingstuk te dragen? Vanzelfsprekend draag je het niet recht uit de winkel, want wie weet hoeveel mensen het hebben gepast voordat jij het kocht… bah. Het moet snel even in de wasmachine om te verzekeren dat het echt schoon is voordat je het draagt. Gelukkig heb je op je Beko wasmachine het Xpress Super Short 14 minuten-programma* , dus lang hoef je niet te wachten. Je outfit is gewassen en klaar om te dragen tegen de tijd dat je plannen maakt over hoe je jouw nieuwe prachtige nieuwe uiterlijk aan de wereld gaat tonen. * Voor 2 kg licht verontreinigde kleding

beko

Daily Express

Boodschappen doen: klaar. Koelkast schoonmaken: klaar. Druppelende kraan repareren: klaar. Een hele hoop wasgoed wassen in minder dan een half uur: klaar. Ja, dat zie je goed: Daily Express van Beko kan in slechts 28 minuten een volle lading wasgoed wassen op 30 °C. Met zo´n snel programma kun je zo weer terug naar de lange lijst van dingen die je nog moet doen. Kijk eens aan, helemaal georganiseerd en productief!

beko

AquaWave®

Jij en je favoriete shirt hebben samen heel wat meegemaakt, en dus is het altijd weer moeilijk om het in de wasmachine te doen. Dankzij de AquaWave®-technologie van Beko hoef je je geen zorgen te maken. Met behulp van een set peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon wordt een golfvormige beweging gecreëerd die jouw wasgoed zachtjes laat bewegen binnen in de machine. Dit geeft kledingstukken meer ruimte en mogelijkheden om droog te worden en zorgt ervoor dat jouw favoriete overhemd nog vele dagen meegaat. En je bespaart ook nog eens energie. Er staan jou en je favoriete shirt nog heel wat avondjes uit te wachten.

Technische Specificaties
Kinderslot Ja
Waterinname Enkel ( koud)
resterende tijd Ja
Product kleur Wit
EcoBal – systeem Ja
Trommel patroon AquaWave
Zijwand type S-vorm
Aantal programma’s 16
Program-1 Katoen
Program-2 katoen Eco
Program-3 Synthetisch
Program-4 Wol
Program-5 Delicaat
Program-6 Stain
Program-7 Spoelen
Program-8 Centrifuge en afvoer
Program-9 Kuip reiniging
Program-10 BabyProtect+
Program-11 Hygiene 20°
Program-12 Dark Care
Program-13 Xpress Super Kort
Program-14 Dagelijks Xpress
Program-15 Shirts
Program-16 Aqua 40’40˚
Electronisch type LCD
Uitgestelde start 0-24h
Onbalanscontrole Ja
Overloopbeveiliging Ja
Automatisch water – instelling systeem Ja
Duurzaam verwarmingselement Ja
Nood waterafvoerslang Ja
Jaarlijks energieverbruik (AE_c) (kWh) 195 kWh
Capaciteit ( KG ) 8
Jaarlijks waterverbruik (AW_c) (l) 10560 L
Geluidsniveau was/centrifuge (dB) 56/77
Max centrifuge snelheid 1400
Breedte – onuitgepakt (cm) 60.0 cm
Hoogte – onuitgepakt (cm) 84.0 cm
Gewicht – onuitgepakt (kg) 70.0 kg
Type (WM) Freestanding
Specific Motor Type Atlas 32mm
Hulpfunctie -1 Voorwas
Hulpfunctie -2 Rinse Plus
Hulpfunctie -3 Anti-Creasing
Cabinet Medium