BEKO SELECTIVE LINE 7KG TYPE: WMY71433LMB2

beko

WoolMark®

Dat is grappig. Je herinnert je niet dat je de wollen sweater van je 7-jarig nichtje in de wasmachine had gestopt. Oh, wacht even, het is je eigen sweater, maar onherkenbaar gekrompen. Wij weten hoe dat voelt. Gelukkig zijn de wasmachines van Beko voorzien van het WoolMark® Handwash Safe Care-certificaat voor hun wolprogramma. Daardoor kunnen ze al je wollen kleren behandelen met de zorg die ze verdienen. De wasmachines van Beko, die zijn voorzien van de ProSmart™ Inverter-technologie, dragen ook het WoolMark® Apparel zorgcertificaat. Dit betekent dat zij zelfs je meest dierbare wollen kledingstukken die met de hand gewassen moeten worden, met uiterste zorg behandelen. Laat die arme sweater de laatste zijn die je op deze manier verliest.

beko

Daily Express

Boodschappen doen: klaar. Koelkast schoonmaken: klaar. Druppelende kraan repareren: klaar. Een hele hoop wasgoed wassen in minder dan een half uur: klaar. Ja, dat zie je goed: Daily Express van Beko kan in slechts 28 minuten een volle lading wasgoed wassen op 30 °C. Met zo´n snel programma kun je zo weer terug naar de lange lijst van dingen die je nog moet doen. Kijk eens aan, helemaal georganiseerd en productief!

beko

GentleCare 20°™-programma

Officiële partner van… mensen die van hun kleren houden

Het Beko GentleCare 20°™-programma wast het katoen waar je van houdt op een zachtere manier, en dat helpt de textuur en kleur ervan te beschermen en de levensduur te verlengen. Bovendien gebruikt het slechts de helft van de energie van een wasbeurt op 40 °C*. Dat is dubbel voordeel.* Getest door onafhankelijke laboratoria.

beko

Xpress Super Short (’14)

Kun je niet wachten om dat nieuwe kledingstuk te dragen? Vanzelfsprekend draag je het niet recht uit de winkel, want wie weet hoeveel mensen het hebben gepast voordat jij het kocht… bah. Het moet snel even in de wasmachine om te verzekeren dat het echt schoon is voordat je het draagt. Gelukkig heb je op je Beko wasmachine het Xpress Super Short 14 minuten-programma* , dus lang hoef je niet te wachten. Je outfit is gewassen en klaar om te dragen tegen de tijd dat je plannen maakt over hoe je jouw nieuwe prachtige nieuwe uiterlijk aan de wereld gaat tonen. * Voor 2 kg licht verontreinigde kleding

Technische Specificaties
Kinderslot Ja
Waterinname Enkel ( koud)
resterende tijd Ja
Product kleur Wit
EcoBal – systeem Ja
Trommel patroon Standaard
Zijwand type S-vorm
Aantal programma’s 15
Program-1 Katoen
Program-2 katoen Eco
Program-3 Babyprotect
Program-4 Dagelijks Xpress
Program-5 Xpress Super Kort
Program-6 Hygiene 20°
Program-7 Gentle Care 20
Program-8 Centrifuge en afvoer
Program-9 Spoelen
Program-10 Handwas 20°
Program-11 Wol
Program-12 Dark Care
Program-13 Shirts
Program-14 Mix 40
Program-15 Synthetisch
Electronisch type Digitaal display
Uitgestelde start 0-19h
Onbalanscontrole Ja
Overloopbeveiliging Ja
Automatisch water – instelling systeem Ja
Duurzaam verwarmingselement Ja
Nood waterafvoerslang Ja
Jaarlijks energieverbruik (AE_c) (kWh) 171 kWh
Capaciteit ( KG ) 7
Jaarlijks waterverbruik (AW_c) (l) 10560 L
Geluidsniveau was/centrifuge (dB) 60/77
Max centrifuge snelheid 1400
Breedte – onuitgepakt (cm) 60.0 cm
Hoogte – onuitgepakt (cm) 84.0 cm
Gewicht – onuitgepakt (kg) 74.0 kg
Type (WM) Freestanding
Specific Motor Type Universal
Hulpfunctie -1 Voorwas
Hulpfunctie -2 Snelle was
Hulpfunctie -3 Extra rinse
Cabinet Junior